Audizio RP114BL – Retro platenspeler in blauwe koffer – platenspeler

Oorspronkelijke prijs was: €59,95.Huidige prijs is: €44,90.

37.11 excl. btw

5 beoordelingen
Op voorraad — Voor 23:59 besteld, morgen in huis

LET OP: Je wordt doorverwezen naar Maxiaxi.com om de aankoop te voltooien en verlaat onze website.

Waarom kiezen voor MaxiAxi?

Bezorging in Nederland & België
Gratis verzending vanaf € 50,-
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Veilig en vertrouwd achteraf betalen
Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Stijlvolle vintage platenspeler voor in jouw woonkamer
Altijd al jouw gewaardeerde langspeelplaten willen afspelen op een artistieke platenspeler? Met de Audizio RP114BL beschik jij over een retro platenspeler waarmee je uren luisterplezier van zult ervaren. Deze LP speler bezit een divers aantal functies waar jij gegarandeerd blij van wordt. Allereerst is het een echte must have in jouw woonkamer. De lederen virtuositeit geeft je en nostalgische ambiance. Je kunt 7, 10 en 12 inch platen afspelen met deze vintage platenspeler. Het geluid van deze platen klinkt luid en duidelijk door de ingebouwde stereo luidsprekers. Tot slot neem je de nostalgisch platenspeler simpelweg met je mee vanwege het handige kofferdesign.

De enorme voordelen
De Audizio RP114BL gaat verder dan alleen een mooi uiterlijk; dit pasvorm is een schatkist vol met nuttige functies. Sluit de retro platenspeler aan op je bestaande audiosysteem of een externe luidspreker bijv. een JBL-speaker en bezit van nog rijker geluid. Met de mogelijkheid om 33⅓, 45 of 78 toeren te gebruiken kun jij functionele elk formaat plaat op de RP114BL afspelen, bijv. ouderwetse 7 inch singles! Met de innovatieve PC-software kun je je vinyl assortiment converteren naar MP3-formaat, opdat je jouw geliefde tracks kunt wegbergen en delen. Voor degene die in stilte wil genieten van de vinylplaten, kan een koptelefoon inpluggen aan de achterzijde van de retro platenspeler. Voor ieder wat wils dus!

Intelligent ophangsysteem
Deze LP speler is voorzien van een ingenieus ophangsysteem. De algehele afspeelunit ‘hangt’ boven de behuizing op veren. Door middel van dit slimme vormgeving worden trillingen van buitenaf geminimaliseerd, waardoor je ongestoord kunt genieten van je platen afgezien van de angst dat de naald overslaat bij de kleinste verstoring.

Afmeting en gewicht

  • 26,5 x 35,2 x 12,5 cm
  • 2.45 kg

Specificaties

Merk

Kleur