Tips om karaoke zelf te organiseren

Karaoke zelf organiseren

Karaoke zelf organiseren: zo doe je het! Wie houdt er nou niet van om uit volle borst mee te zingen met de laatste hits en de beste klassiekers? Een avondje karaoke is een gegarandeerde hit voor verjaardagen, vrijgezellenfeesten en familiefeestjes. Je kunt daarvoor natuurlijk naar een karaokebar, maar ook thuis kun je prima karaoke organiseren…

Verschillende opstellingen met surround speakers

Een home cinema opstelling met surround speakers

Verschillende opstellingen met surround speakers Je hebt de comfortabele bank of luie stoelen en de 8k tv of beamer – dus alles wat je nu nog nodig hebt om je home cinema set compleet te maken, is een goede geluidsinstallatie. Voor dat echte bioscoopgevoel wil je natuurlijk een opstelling met surround speakers. Zo word je..

Hoe klinkt een opgeblazen speaker?

Een opgeblazen speaker herkennen

Hoe klinkt een opgeblazen speaker? Je bent heerlijk naar je favoriete muziek aan het luisteren, je draait het volume nog iets hoger… en ineens hoor je geen kraakhelder geluid meer, maar alleen een boel gekraak. Als het geluid ook bij een lager volume vervormd blijft klinken, is de kans helaas groot dat je een opgeblazen..

Beginnende DJ tips en benodigdheden

DJ worden met de juiste DJ gear voor beginners

Beginnende DJ tips en benodigdheden Zelfs de meest succesvolle DJ was ooit een beginner! Misschien is het ook jouw droom om plaatjes te draaien in de beste clubs over de hele wereld. Maar hoe begin je als DJ en welke spullen heb je nodig? We geven je graag 5 beginnende DJ tips en uitleg over..

Wat is een subwoofer en wat zijn de functies?

: Een home cinema set met actieve subwoofers

Wat is een subwoofer? Een goede geluidsinstallatie is eigenlijk niet compleet zonder een subwoofer. Voor je home cinema, voor in de auto, voor je stereo-opstelling en al helemaal voor professionele installaties – met een subwoofer hoor je niet alleen alle lage frequenties een stuk beter, maar verbeter je in één keer de totale geluidskwaliteit. Wat..

Verschil tussen passieve en actieve speakers

Wat is het verschil tussen passieve en actieve speakers? Als je op zoek bent naar nieuwe luidsprekers, kom je er al snel achter dat er twee soorten zijn: passieve en actieve speakers. Maar wat is een passieve speaker, wat is een actieve speaker, en wat zijn de belangrijkste verschillen? We leggen het je graag uit…