Audizio Genua DAB radio – DAB+ radio met Bluetooth & wekkerradio –

Oorspronkelijke prijs was: €86,95.Huidige prijs is: €69,90.

57.77 excl. btw

6 beoordelingen
Op voorraad — Voor 23:59 besteld, morgen in huis

LET OP: Je wordt doorverwezen naar Maxiaxi.com om de aankoop te voltooien en verlaat onze website.

Waarom kiezen voor MaxiAxi?

Bezorging in Nederland & België
Gratis verzending vanaf € 50,-
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Veilig en vertrouwd achteraf betalen
Voor 22:00 besteld, morgen in huis

De foutloze DAB+ radio voor elke situatie
Maak kennis met de Audizio Genua, een DAB+ radio boordevol slimme functies die jouw dag een stuk mooier maken! Of je nu houdt van de nieuwste digitale zenders via DAB+ of liever afstemt op je populaire FM-zender, met de Genua heb je altijd iets om naar te luisteren. Je kunt maar liefst 30 voorkeuzezenders opbergen, teneinde je nooit lang hoeft te zoeken naar je geliefde muziek. En met de automatische scanfunctie vindt hij ook nog eens zelf alle beschikbare zenders voor je. Handig!

Draadloos muziek streamen met Bluetooth
Met Bluetooth stream je probleemloos muziek vanaf je telefoon of tablet naar jouw Genua DAB radio, zodat je mede jouw eigen playlists kunt beluisteren. De ingebouwde stereo speakers zorgen voor een verrassend rijk en helder geluid, ideaal voor een feestje in de woonkamer of gewoon een relaxte avond op de bank. Het 2,8 inch kleurenscherm van de digitale radio geeft jou alle belangrijke info zoals geselecteerde radiozender of datum/tijd. Met de dimfunctie kun je het beeld in 3 standen aanpassen, wat handig is als het duister (of juist licht) wordt. Bovendien, of je nu in stilte wil genieten of het woonruimte op stelten wil zetten, met de hoofdtelefoonuitgang en aux-ingang heb je alsmaar de juiste optie.

Slimme wekkerradio voor een relaxte begin van je dag
Een wekker die meer doet dan alleen alarmeren? Yes, dat is de Audizio Genua! Deze DAB radio heeft een dubbele alarmfunctie, dus jij en je partner kunnen eenieder op jullie eigen tijd worden gewekt. Val je van harte in slaap met muziek? Gebruik de handige sleeptimer, zodat de DAB radio automatisch uitschakelt als jij in dromenland bent. En ‘s ochtends word je wakker met je geliefde DAB+ radio zender, of gewoon met een goede oude zoemer. Nog even blijven liggen? Met de snooze-functie kun je nog even onbezorgd blijven liggen. 

Bedien alles gemakkelijk met de afstandsbediening
Als deze verschillende functies van de digitale radio nog niet genoeg zijn, wordt de Audizio Genua DAB radio bezorgd met een afstandsbediening, zodat je lekker lui vanaf de bank of je bed alles kunt bedienen. Of je nu het volume wilt aanpassen, van zender wilt wisselen of gewoon de instellingen wilt veranderen, het kan allemaal met één druk op de knop. De Audizio Genua DAB radio is compact, stijlvol en past in elke ruimte, of het nu je woonkamer, keuken of slaapkamer is.

Kenmerken

  • DAB+ en FM radio ontvangst
  • DAB/FM-radio (30 + 30 voorkeuzezenders)
  • Automatische scanfunctie
  • Topkwaliteit stereo geluid
  • Bluetooth voor draadloze audio streaming
  • 2,8 inch kleurendisplay met dimmerfunctie
  • Mogelijkheid om muziek af te spelen via USB
  • Klok met datum en sleeptimer
  • 3.5mm Jack aansluiting voor hoofdtelefoon
  • Levering incl. afstandsbediening

Afmeting & belasting:

  • Afmeting: 13,5 x 31 x 13,3 cm
  • Gewicht: 1.55 kg

Specificaties

Merk

Kleur