MAX KD49 keyboard kinderen – speelgoed piano kinderen – Met microfoon,

Oorspronkelijke prijs was: €36,00.Huidige prijs is: €33,90.

28.02 excl. btw

3 beoordelingen
Op voorraad — Voor 23:59 besteld, morgen in huis

LET OP: Je wordt doorverwezen naar Maxiaxi.com om de aankoop te voltooien en verlaat onze website.

Waarom kiezen voor MaxiAxi?

Bezorging in Nederland & België
Gratis verzending vanaf € 50,-
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Veilig en vertrouwd achteraf betalen
Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Ontdek de muzikale leefomgeving met deze kinderpiano
Laat je kind op een levendige methode kennismaken met muziek met de MAX KD49! Dit keyboard met 49 toetsen is speciaal gemaakt voor kleine muzikanten en biedt een leefomgeving aan mogelijkheden. Met de meegeleverde microfoon kan je kind niet alleen spelen, maar tevens meezingen met de muziek. Dankzij het lichte en compacte design is dit kinderkeyboard foutloos om overal mee naartoe te nemen, van woonkamer tot vakantiehuis. De meerdere ritmes, klanken en demo-songs waken voor eindeloos speelplezier! Naast een keyboard vol functies is het mede echt een speelgoed piano waar jouw kind (of jijzelf) gegarandeerd schik mee zal hebben.

Creatief experimenteren met dit kinderkeyboard 
Wat deze kinderpiano zo fantastisch maakt, is dat hij beschikt over 16 tonen, 8 ritmes en 5 percussiegeluiden. Hiermee kunnen kinderen experimenteren en hun eigen muziek creëren. Met de eenvoudige opname- en afspeelfunctie kan je kind zijn of haar muzikale meesterwerken vastleggen en terugluisteren. Ook de handige leerfuncties, bijvoorbeeld ‘Single finger chords’ en ‘One key for one note’, maken het moeiteloos om op een beweegelijke aanpak de fundament van het keyboard spelen beneden de knie te krijgen.

Speel overal waar je maar wil met deze kinderpiano
Wil je dat je kind overal muziek kan maken? De MAX KD49 heeft een ingebouwde oplaadbare accu die tot wel 8 uur meegaat. Of het nu gaat om een spontaan optreden in de tuin of een feestelijk moment in de woonkamer, je kind kan continu en overal spelen. En als de accu leeg is, laad je het keyboard gemakkelijk op met de meegeleverde USB-kabel. Geen gedoe met kabels of batterijen dus!

MAX KD49 keyboard kinderen als cadeau?
Ben je op zoek naar een creatief cadeau voor jouw kind? Een speelgoed piano werkt altijd! Het MAX KD49 is een speelgoed keyboard wat jouw kind sensationeel gaat vinden. Zeker als je kind van muziek houdt! De gebruiksvriendelijke functies, het vrolijke ontwerp en de meegeleverde microfoon zorgen ervoor dat zelfs de jongste kinderen er regelrecht mee aan de slag kunnen. Of het nu voor een verjaardag, feestdag of zomaar is, deze kinderpiano biedt gegarandeerd urenlang plezier en helpt je kind spelenderwijs de liefde voor muziek te ontdekken.

Specificaties

Merk

Kleur