MAX RhapsodyDP88 Digitale Piano – Professioneel keyboard met 88

Oorspronkelijke prijs was: €319,95.Huidige prijs is: €259,90.

214.79 excl. btw

0 beoordelingen
Op voorraad — Voor 23:59 besteld, morgen in huis

LET OP: Je wordt doorverwezen naar Maxiaxi.com om de aankoop te voltooien en verlaat onze website.

Waarom kiezen voor MaxiAxi?

Bezorging in Nederland & België
Gratis verzending vanaf € 50,-
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Veilig en vertrouwd achteraf betalen
Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Professionele klasse voor elke muzikant
Voor pianisten die streven naar perfectie is de RhapsodyDP88 de ideale keuze. Deze digitale piano van topklasse beschikt over 88 full-size toetsen, waardoor hij ideaal is voor lange en intensieve oefensessies. Daarnaast zijn de toetsen aanslaggevoelig met vijf instelbare niveaus. Dat wil zeggen dat de toetsen klinken op grondslag van hoe hard je ze indrukt, net bijvoorbeeld bij een akoestische piano. Met de RhapsodyDP88 beschik je over een veelzijdig en professioneel keyboard die jou het een realistische piano-ervaring geeft. 

Uitgebreide keuzemogelijkheid in geluiden 
De RhapsodyDP88 veel eveneens over 26 geluiden, verdeeld over 5 categorieën (Piano, Keyboard, Organ, Synth en Overig). Je kunt dus brede muziekstijlen ontdekken. Met dit professionele keyboard worden gegarandeerd nieuwe deuren geopend. Omdat dit keyboard over 88 toetsen bezit, een keyboard split functie heeft en een maximale polyfonie van 64 heeft, kun je zelfs in duo’s de mooiste muziekstukken spelen. Voeg daar de diverse effecten onder andere reverb of transpose aan toe én de mogelijkheid om mee te spelen met een van de demo-songs en je bent in alle gemakken voorzien. Helemaal klaar dus om jouw hobby als pianist een nieuw leven in te blazen!

Connectiviteit en accessoires 
De RhapsodyDP88 biedt niet alleen een fraaie speelervaring, maar ook geavanceerde connectiviteitsopties. Met de USB MIDI-aansluiting kun je de piano simpel koppelen aan je computer waardoor je dit professionele keyboard ook in je muziekstudio kunt gebruiken. Daarnaast is de piano uitgerust met een sustainpedaal-aansluiting en wordt hij uiteraard geleverd met sustainpedaal waardoor je het gevoel van een akoestische piano kunt ervaren. Om het leerproces nog makkelijker te maken, kun je jouw bladmuziek of tablet op de muziekbladhouder plekken. De RhapsodyDP88 is dus tot in de puntjes verzorgd. 

Perfecte speelomstandigheden 
Met de ingebouwde stereo luidsprekers van topkwaliteit klinken de liedjes die jij speelt op de RhapsodyDP88 foutloos in je oren. Als je de digitale piano liever op je bestaande geluidsinstallatie wil aansluiten, is dat tevens toevallig. De RhapsodyDP88 beschikt immers over een 6.3mm Jack lijnuitgang en 3.5mm AUX uitgang. Liever in stilte oefenen? Ook dat kan! Aan de voorzijde van de RhapsodyDP88 plug je heel eenvoudig een koptelefoon in. Het geluid wordt dan ogenblikkelijk omgezet van de speakers naar jouw koptelefoon. Laat die oefensessies maar komen!

Kenmerken: 

  • 88 full-size en aanslaggevoelige toetsen
  • Hoogwaardige stereoluidsprekers voor rijke audioweergave
  • 10 melodietimbres en 25 GM-voices
  • Maximaal 64 noten polyfonie
  • 26 demo-songs voor oefening en inspiratie
  • Effecten: transponeren, octaafverschuiving, reverb en keyboard split
  • Metronoom- en temporegeling voor precieze timing
  • USB-MIDI en sustainpedaal-aansluiting
  • 6,3 millimeter Jack-lijnuitgang en 3.5mm AUX-ingang
  • Inclusief sustainpedaal en muziekboekhouder
  • Beschermende automatische uitschakelfunctie

Specificaties

Merk

Kleur