MAX Rhapsody61P keyboard pro met 61 aanslaggevoelige toetsen – Met

Oorspronkelijke prijs was: €149,95.Huidige prijs is: €129,90.

107.36 excl. btw

4 beoordelingen
Op voorraad — Voor 23:59 besteld, morgen in huis

LET OP: Je wordt doorverwezen naar Maxiaxi.com om de aankoop te voltooien en verlaat onze website.

Waarom kiezen voor MaxiAxi?

Bezorging in Nederland & België
Gratis verzending vanaf € 50,-
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Veilig en vertrouwd achteraf betalen
Voor 22:00 besteld, morgen in huis

MAX Rhapsody61P MIDI keyboard pro met premium functies
Wil je de coolste beats maken of beginnen met het leren van pianospelen? Met de veelzijdige Rhapsody61P kan dat! Dit keyboard beschikt over 61 full-size aanslaggevoelige toetsen. Dit maakt dat je een compact keyboard hebt, dat bruikbaar is voor jong en oud. De grote voordelen van de MAX Rhapsody61P is dat hij bezit over een MIDI-aansluiting en stereoluidsprekers voor de ultieme geluidservaring.

Topkwaliteit geluid
Om je de eersterangs geluidservaring te bieden beschikt de MAX Rhapsody61P over een ingebouwd stereo luidsprekersysteem van topkwaliteit. Zo krijg je de beste geluidskwaliteit uit de muziek die je maakt! Wil je liever dat niemand je pianospel hoort? Plug dan eenvoudig een koptelefoon in de Rhapsody61P. Naast het bieden van de optimale geluidservaring beschikt het keyboard over ruim 300 geluiden. Mocht dit nog niet genoeg zijn dan heb je daarnaast bovendien de mogelijkheid om te kiezen voor 1 van de 300 ritmes!

Leer spelen met hulp van je keyboard piano
Wil je leuker worden in keyboard spelen? De Rhapsody61P helpt je hierbij. Het keyboard bevat 40 liedjes om mee te oefenen en geleidelijk mee te spelen. Daarnaast beschikt het keyboard over beneden meer een single chord, finger chord en chord clear functie. Met de fingered chord functie is het mogelijk om met het indrukken van één toets een heel akkoord te spelen. Zo leer je de magie van muziek kennen, zelfs behalve enige kennis van muziektheorie. Het ingebouwde LCD-scherm laat mede zien welke toetsen je moet spelen. Om nóg mooier te worden kan je ook muziek opnemen en terugluisteren. Zo kun jij je vrienden en familie laten horen hoe mogelijkheid4 je al bent in het spelen van keyboard. 

MIDI keyboard
Altijd al muziek willen produceren? Dan is een MIDI aansluiting onmisbaar! Een MIDI keyboard is namelijk niet meer weg te denken uit een muziekstudio. Met de MIDI functie van de Rhapsody61P bestuur je de virtual synthesizers (VST) in huis jouw DAW (softwareprogramma). Ideaal voor producers die hun synths precies willen tweaken en de mooiste muziekproducties willen maken. 

Vele opties voor nog meer speelplezier
Gebruik de effecten onder andere sustain en vibrato om je muziek een andere sfeer te geven. Wil je graag met 2 personen tegelijk keyboard spelen? Dan deel je het keyboard piano handig in tweeën! De metronoom helpt je om in de afmetingen te blijven. De Rhapsody61P bezit tevens over een microfoonaansluiting zodat je met je pianospel kunt meezingen. Op het  LCD-display zie je probleemloos welk geluid of ritme je hebt gekozen. De meegeleverde bladmuziekhouder is zeer bekwaam voor het plekken van bladmuziek of een tablet met daarop een YouTube-tutorial van pianolessen.

Kenmerken

  • 61 toetsen elektronisch keyboard
  • Ingebouwd stereo luidsprekersysteem
  • Werkt op stroom én batterijen (voor mobiel gebruik)
  • Opname- en afspeelfunctie
  • 40 demo-songs om mee te oefenen
  • Keuze uit 300 geluiden en 300 ritmes
  • Inclusief 8 percussiegeluiden zoals drums, claps en snares
  • Met pitchbend
  • Keyboard te toepassen als MIDI keyboard
  • Inclusief bladmuziekhouder
  • Aansluiting voor sustainpedaal
  • 3.5mm jack aansluiting voor een koptelefoon
  • Single chord, finger chord, chord clear and chord volume
  • Diverse (geluids)effecten (Dual Voice, Sustain, Vibrato, Keyboard Split, Transponeren en Intro/End)
  • Diverse geïntegreerde leerprogramma’s
  • Mogelijkheid om een microfoon aan te sluiten

Specificaties

Merk

Kleur