Vonyx S10TH tablet houder voor microfoon standaard – Geschikt als iPad

Oorspronkelijke prijs was: €27,95.Huidige prijs is: €24,90.

20.58 excl. btw

8 beoordelingen
Op voorraad — Voor 23:59 besteld, morgen in huis

LET OP: Je wordt doorverwezen naar Maxiaxi.com om de aankoop te voltooien en verlaat onze website.

Waarom kiezen voor MaxiAxi?

Bezorging in Nederland & België
Gratis verzending vanaf € 50,-
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Veilig en vertrouwd achteraf betalen
Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vonyx S10TH universele tablet houder
Voor muzikanten, sprekers en performers die hun digitale apparaten binnen handbereik willen houden op het podium of gedurende presentaties, introduceert Vonyx de S10TH universele tablethouder. Deze tablet houder is bijzonder gefabriceerd om jouw kostbare materiaal zoals je iPad of telefoon zeker te bevestigen. Of je nu een artiest bent die zijn teksten wil volgen, een docent die presentaties geeft, of gewoon een extra handige houder zoekt voor je tablet, de Vonyx S10TH tablethouder staat klaar om je te ondersteunen.

Geschikt als iPad statief
De Vonyx S10TH is uitgerust met een stevig klemmechanisme dat zorgt voor een veilige bevestiging van je iPad, Android tablet of smartphones. De houder kan immers eenvoudig worden aangepast om menig apparaten behoorlijk vast te houden. Je hoort bij de hoogte van de tablet houder volkomen naar wens aan. De S10TH heeft een minimale hoogte van 67 cm en een maximale hoogte van 152cm. Of je nu staat of zit, je kunt de houder zo omdraaien en kantelen dat je altijd ideaal zicht hebt op je scherm. Bovendien is de tablet houder gemakkelijk op te vouwen én omdat de S10TH slechts 1,1 kg weegt, is hij aangenaam mee te nemen. 

Flexibel en multi-inzetbaar
De tablet houder is zeer uiteenlopend te utliseren. Zo kunnen zangers hun songteksten digitaal bij de hand houden en pianisten kunnen bladmuziek via een tablet volgen. Daarnaast is de S10TH ideaal voor hanteer gedurende (formele) presentaties. De spreker kan op een tablet de presentatie bedienen en tegelijkertijd in een microfoon het publiek aanspreken. Kortom: de S10TH tablet houder is naast standvastig en sterk ook multi-inzetbaar!

Let op: de afgebeelde tablet wordt niet meegeleverd en dient puur ter illustratie

Afmeting en gewicht:

  • Afmeting ingeklapt: 7 x 6,5 x 59 centimeter
  • Minimale hoogte: 67 centimeter
  • Maximale hoogte: 152 cm
  • Gewicht: 1.1 kg

Specificaties

Merk

Kleur